מרכיבים:
- 400 גרם פסטה מסולסלת.
- 200 גרם פילה דג סלמון אפוי בתנור.
- 1/2 כוס בזיליקום קצוץ.
- 1 סלסלת פטריות.
- 3 שני שום.
- 1 שמנת רזה לבישול.
- 2 כפות שמן זית.
- 2 כוסות חלב.
- 1 כף קמח.
- 1/4 כפית אגוז מוסקט.
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם.
- מלח גס לפי הטעם.
אופן ההכנה:
- מכניסים את דג הסלמון לתנור 200 מעלות 15 דקות מנקים מעור ועצמות ומפוררים לחתיכות של 2 ס“מ.
- על מחבת מטגנים את הקמח עד להזהבה.
- מוסיפים את השמנת לבישול החלב והתבלינים.
- מוסיפים את השום כתוש.
- קוצצים את הפטריות ומטגנים בשמן זית ומוסיפים לרוטב.
- מביאים לרתיחה של הרוטב.
- מבשלים את הפסטה במידה אל דנטה.
- מוסיפים את הפסטה לרוטב ומתקנים טעמים.
חשוב שהרוטב יחכה לפסטה