מרכיבים:
- 6 פרוסות סלמון פילה ללא עצם.
- 1/2 כוס בזיליקום קצוץ.
- 1 כף אריסה מרוקאית.
- 1 כוס פרורי פנקו.
- 8 עגבניות שרי פרוסות לחצי.
- 1 פלפל אדום חריף.
- 1/2 כפית כמון.
- פלפל שחור גרוס מלח גס.
- 3 כפות שמן זית.
אופן ההכנה:
- להניח את הסלמון בתבנית.
- בקערה לערבב את שמן הזית , בזיליקום, אריסה מרוקאית, כמון, למרוח על הסלמון.
- לפזר מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
- לפזר את פירורי הפנקו על הסלמון.
- לפזר את העגבניות השרי במגש.
- לחתוך את הפלפל לפרוסות ולפזר על הדג.
- לאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות 20 דקות. להגיש לצד סלט ירקות.