מרק אפונה לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם: שם משתמש סיסמא Remember Me Log In עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם! שם משתמש מייל טלפון סיסמא הרשמה לאתר * עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר המרכיבים:1 כף שמן זית.2 כוס אפונה יבשה.1 בצל מקולף וקצוץ.1 כפות אבקת מרק עוף.1/2 כוס כוסברה קצוצה.מלח פלפל. אופן ההכנה:משרים את האפונה במים למשך הלילה.מאדים את הבצל בכף שמן עד שמשחים.מוסיפים את האפונה ו- 10 כוסות מים רותחים.מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים עד רתיחה.מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך האפונה.ממתינים שיצטנן מעט וטוחנים את המרק לקבלת מרק סמיך הבאשקשוקה עם גבינת עזים הקודםמרק קרם ירקות