מרכיבים:
- 400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות.
למשרה (מרינדה):
- 3 כפות רוטב סויה.
- 3 כפות יין לבן יבש.
- 3 שיני שום, כתושות.
- 1 כף חומץ.
- 1 כף דבש.
להקפצה:
- 3 כפות שמן זית.
- 2 גזרים, חתוכים לגפרורים.
- 2 קישואים, חתוכים לגפרורים.
- 2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות דקות.
- 3 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות אלכסוניות.
- 1 כוס נבטי שעועית.
- מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את חומרי המרינדה.
- מוסיפים לקערה את העוף ומשרים שעה.
- מוציאים את העוף, אך שומרים את הנוזלים.
- בשמן זית מטגנים את העוף כ- 2 דקות מכל צד, עד שהוא מלבין. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים למחבת את כל הירקות פרט לנבטים, ובעזרת כף טיגון מערבבים כל הזמן. מטגנים 3 דקות. מוסיפים את כל הנבטים, מחזירים את העוף ואת נוזלי המרינדה. מערבבים 3 דקות נוספות, טועמים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים