חזה עוף מוקפץ עם ירקות בנוסח סיני לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם: שם משתמש סיסמא Remember Me Log In עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם! שם משתמש מייל טלפון סיסמא הרשמה לאתר * עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר מרכיבים:400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות. למשרה (מרינדה):3 כפות רוטב סויה.3 כפות יין לבן יבש.3 שיני שום, כתושות.1 כף חומץ.1 כף דבש. להקפצה:3 כפות שמן זית.2 גזרים, חתוכים לגפרורים.2 קישואים, חתוכים לגפרורים.2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות דקות.3 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות אלכסוניות.1 כוס נבטי שעועית.מלח ופלפל. הבאסלמון בציפוי בזיליקום ופרורי פנקו הקודםבשר רזה עם שומר בתנור